Het is goed te weten dat RVM Bewindvoering is aangesloten bij de NBPB (Nederlandse Beroepsvereniging voor Professionele Bewindvoerders). Bewindvoerders die aangesloten zijn bij dit orgaan dienen zich te conformeren aan de zgn. Beroepscode. Meer info hieromtrent kunt u lezen op hun website. >> Klik hier…

Algemene informatie

Wat zijn de verhoudingen tussen RVM Bewindvoering en haar cliënt?

Heeft u een klacht?

Laten we voorop stellen dat we het bijzonder jammer vinden als u een klacht heeft. Maar we gaan er alles aan doen om deze klacht uit de wereld te helpen. RVM Bewindvoering hanteert in eerste instantie een interne klachtenprocedure.

Alle informatie over de onderlinge verhoudingen en het klachtenformulier kunt u hieronder downloaden in PDF formaat. U wordt verzocht dit formulier zelf uit te printen, in te vullen, te ondertekenen en op te sturen naar RVM Bewindvoering – Deimoslaan 9 A – 1702 CK – Heerhugowaard. Op basis van dit klachtenformulier zullen wij spoedig contact opnemen om tot een oplossing te komen.

>> Download klachtenprocedure (pdf)

Indien RVM Bewindvoering en haar cliënt niet tot overeenstemming kunnen komen op basis van de interne klachtenprocedure, dan zal de klacht worden opgeschaald richting NBPB.